Gratis verzending boven €50 (NL) of €100 (BE)

Ruilen en retourneren

Het is voor ons erg belangrijk dat je blij bent met je bestelde producten. Je kunt daarom binnen 14 dagen je bestelling (of een deel daarvan) retourneren of ruilen. Items kunnen alleen geretourneerd of geruild worden wanneer ze ongebruikt zijn en in een onbeschadigde verpakking zitten.

Wil je de bestelling ruilen?

Stuur ons een mail met je factuurnummer en gewenste item(s) en stuur de producten naar het retouradres (zie hieronder). Zodra de bestelling bij ons binnen is, sturen we je een bevestiging per mail en de gewenste items per post. Mocht er een verschil in aankoopbedrag zijn dan brengen we je hiervan op de hoogte. De kosten voor de retour zijn voor de koper.

Wil je de bestelling retourneren?

Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Stuur ons een mail met je retouraanmelding zodat we weten dat jouw pakketje eraan komt. Vermeld hierin je naam, adres en factuurnummer. Als je ons wilt laten weten waarom je het product retour wilt sturen horen we dat natuurlijk graag. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening wanneer wij het product in goede staat retour hebben ontvangen.

Voorwaarden voor retourneren:
⋆ De items zijn niet gebruikt en/of gewassen
⋆ Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen
⋆ Indien redelijkerwijs mogelijk het artikel in de originele verpakking retour sturen
⋆ Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper
⋆ Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen
⋆ Product- en/of leverfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.

Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht om de zending terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Ons retouradres:

bamboo stories retouren
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00