Gratis verzending boven €50 (NL) of €100 (BE)

Ruilen en retourneren

Het is voor ons erg belangrijk dat je blij bent met je bestelde producten. Je kunt daarom binnen 14 dagen je bestelling (of een deel daarvan) retourneren of ruilen.

Wil je de bestelling ruilen?

Een of meerdere producten ruilen voor een andere kleur of maat? Geen probleem. Om je het snelste te helpen kun je jouw bestelling naar ons retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra wij de retour hebben ontvangen en deze voldoet aan de retourvoorwaarden, ontvang je van ons het aankoopbedrag weer terug. De kosten voor de retour zijn voor de koper.

Wil je de bestelling retourneren?

Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product aan te melden om te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Na deze melding heb je nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking met een briefje met je ordernummer erop geretourneerd worden. Stuur ons een mail met je retouraanmelding zodat wij weten dat jouw pakketje eraan komt. Vermeld hierin je naam, adres en factuurnummer. Als je ons wilt laten weten waarom je het product retour wilt sturen horen we dat natuurlijk graag.

Het retouradres:
bamboo stories retouren
Lichttoren 32 (geen bezoekadres)
5611 BJ Eindhoven

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan bamboo stories geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Als de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.

De terugbetaling vindt maximaal 14 dagen nadat het product bij ons retour is gekomen te zijn voldaan. Vaak doen we dit al eerder.

Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00