Gratis verzending boven €50 (NL) of €100 (BE)

Over bamboo stories

Duurzame en natuurlijke verzorgings-, beddengoed en beautyproducten zijn hot. Dat er beddengoed bestaat van bamboe, daar kwamen wij pas onlangs achter. En dat bamboe beddengoed ook nog eens zó goed is voor je haar, huid, nachtrust en het milieu, dat kunnen we gewoon niet ongemerkt aan jou voorbij laten gaan. Met de kennis van nu willen we vooruit en ervoor zorgen dat de wereld een stukje mooier wordt. Natuurlijk met de producten van bamboo stories, maar ook van te gekke merken waar wij volledig achterstaan. Want als je een duurzamere leefstijl wil, dan is het belangrijk dat je precies weet welke producten er zijn om dit te kunnen doen. Daarom halen alleen de allerbeste producten onze shop en kopen we alleen in bij producenten die net als ons duurzaamheid en een ecologische wereld belangrijk vinden. Onze producten hebben het keurmerk Oeko-Tex Standard 100 en we laten je graag het Lenzing certificaat (BJ005 135685) zien van de leverancier mocht je deze willen inzien.

We voegen nu stap voor stap nieuwe producten toe om uiteindelijk de go to webshop te worden waar je precies vindt waar je naar op zoek bent!

Ook de website, verpakking & verzending zijn duurzaam

Bij bamboo stories vinden we het natuurlijk belangrijk dat je de meest duurzame producten vindt, maar ook hebben we aan de verpakking, de stempel op de doos, stickers en kaartjes gedacht! En al deze producten zijn FCS gecertificeerd. De doos is vaker te gebruiken doordat we hebben gekozen voor een handige sluiting. Bij iedere 5 bestellingen plaatsen we daarnaast een boom via DutchGreen Business én je kunt bij het afrekenen gemakkelijk kiezen voor het bezorgen bij een afhaalpunt. Dat scheelt de bezorger extra tijd en zorgt voor minder CO2-uitstoot. En onze website? Die draait op 100% duurzame groene energie.

Wil je meer weten? Stuur een mail naar [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.

Ook leuk: ben je naast fan van bamboe ok geïnteresseerd in de mooiste sieraden van Nederlandse merken? Bezoek dan ook eens ons nieuwe project SRDN op www.srdn.nl!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00