Gratis verzending boven €50 (NL) of €75 (BE)

Waarom de producten van So Eco de next best thing zijn

So Eco is een duurzaam merk dat focust op make-up kwasten, spa producten en accessoires. Dit innovatieve merk legt daarbij de nadruk op componenten die op verantwoorde en ethische wijze worden geproduceerd.

De impact op het milieu van kunststoffen is enorm en daarom bevatten alle producten eco-gerichte principes zonder plastic. De make-up kwasten in ons assortiment worden gemaakt van duurzame bamboe, 100% dierproefvrij synthetische taklon-haren en gerecyclede aluminium adereindhulzen. De verpakkingen bestaan uit de FSC-Mix, een mengsel van FSC-materiaal en gerecycled papier en daarmee is So Eco FSC-geregistreerde licentiehouder. De vensters op de verpakkingen zijn gemaakt van maizena in plaats van plastic en de borstels worden vervoerd in bio-afbreekbare PLA-zakjes. Ook wordt er geprint met soja-inkt dat van nature minder vluchtige organische stoffen bevat. Het gebruik van deze inkt verlaagt de uitstoot van luchtvervuilende stoffen én zo wordt er totaal geen plastic gebruikt. Het kan dus echt!

Naast al deze fantastische productkenmerken is So Eco een officiële partner van Tree Nation. Zij planten een boom voor iedere 100 verkochte producten. Dit helpt niet alleen de ontbossing tegen te gaan, maar stimuleert ook de biodiversiteit in een omgeving die sterk is beïnvloed door houtkap. De samenwerking met Tree Nation zorgt er ook voor dat lokale gemeenschappen worden ondersteund en tegelijkertijd zorgt het voor CO² compensatie.

So Eco: the face of responsible beauty

Schermafbeelding 2021 08 31 om 12.26.25

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00