Gratis verzending boven €50 (NL) of €75 (BE)

Waarom HappySoaps curly girl vriendelijk zijn

Ben je al die plastic shampoo flessen ook zo beu? Het zoeken naar een goed alternatief kan echter nog wel eens een uitdaging zijn. Gelukkig hoef je niet meer te kiezen tussen de gezondheid van je haar en het milieu! Lees snel verder waarom HappySoaps curly girl vriendelijk zijn.

Wat is een shampoo bar?

Voor de mensen die minder plastic afval thuis willen verzamelen, is een shampoo bar een prima alternatief. Een shampoo bar ziet eruit als een normaal stuk zeep met het grote voordeel dat je geen zeepdispenser meer nodig hebt. Het stuk zeep, in dit geval de shampoo bar, gaat helemaal op en zo blijft er geen afval over.

Je schuimt een shampoo bar op in de douche, en met het schuim wat er vanaf komt, was je – zoals je altijd zou doen – je haren. Masseer het goed in, spoel het daarna grondig uit en leg je shampoo bar te drogen. Zo simpel is het! Er bestaan tegenwoordig meerdere bars, zo heb je ook conditioner bars en shaving bars. Ideaal om zo je haarverzorgingsroutine tijdens het douchen af te sluiten en je lichaam te preppen voor een scheerbeurt.

Waarom kies je voor HappySoaps?

De bars van HappySoaps zijn niet alleen geschikt voor jouw huid en haar, maar kennen nog vele andere voordelen. Zo zijn alle bars vegan en dierproefvrij. Dit in tegenstelling tot veel andere shampoo en/of haarproducten, die wel worden getest op dieren. Ook zijn de producten van HappySoaps 100% plasticvrij. Ook in het verpakkingsmateriaal is geen plastic verwerkt. Ze doen er zelfs nog een schepje bovenop want om de CO2 uitstoot nóg meer te verlagen, worden alle bars gemaakt in Nederland. Zo wordt jouw ecologische voetafdruk drastisch verkleind.

Voor ieder haartype een shampoo bar

Er zijn een aantal bars die speciaal zijn ontwikkeld op basis van jouw haartype en dus ook de behoeftes van jouw haar. Denk daarbij aan bars die geschikt zijn voor een geïrriteerde hoofdhuid en haar dat snel beschadigd, slap en droog of juist dun haar. Alle shampoo bars vind je hier in onze shop.

Waarom zijn HappySoaps curly girl vriendelijk?

In de shampoo bars van HappySoaps worden zoveel mogelijk natuurlijk en duurzame ingrediënten gebruikt, waardoor jouw haar de verzorging krijgt die het verdient. De schadelijke SLS en SLES ingrediënten die je wel in veel andere haarproducten tegenkomt, zijn dan ook niet verwerkt in deze shampoo bars. SLS (sodium lauryl sulfaat) en SLES (sodium laureth sulfaat) kunnen het haar behoorlijk uitdrogen en zelfs beschadigen, iets wat je natuurlijk absoluut wilt voorkomen met jouw kostbare haar, zeker met kwetsbare krullen. 

Merk jij dat jouw haar snel droog en slap wordt en wil jij graag een HappySoaps curly girl vriendelijke shampoo bar? Dan is de shampoo bar You’re one in a Melon perfect om jouw krullen happy te houden. Deze vochtinbrengende shampoo bar – in combinatie met de conditioner bar Melon Power – houdt jouw krullen in perfecte staat door de bijzondere en niet-schadelijke ingrediënten die erin zitten. En, een bijkomend voordeel van deze bars op meloen basis, ze ruiken ook nog eens echt heel erg lekker. 🍉

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00