Gratis verzending boven €50 (NL) of €100 (BE)

Waarom elektrisch poetsen met een bamboe tandenborstel goed voor je is

Tandartsen raden aan om te poetsen met een elektronische tandenborstel, omdat je zo het beste vuil en tandplak verwijdert. Alleen, vrijwel alle elektrische tandenborstels zijn gemaakt van plastic. Wat kun je doen als je goed voor je gebit wil zorgen, maar liever geen plastic in huis haalt? Dan kun je kiezen voor een elektrische bamboe tandenborstel. Deze tandenborstel combineert het beste van twee werelden: optimale mondverzorging zónder het gebruik van plastic.

Sonisch poetsen

De elektrische bamboe tandenborstel van bamboo stories is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe en heeft biologisch afbreekbare opzetstukjes, het poetsmechanisme is ontworpen in maïszetmeel en zorgt ervoor dat je sonisch kunt poetsen.

Een sonische tandenborstel vibreert en dit zorgt ervoor dat vuil veel beter verwijderd wordt: de haartjes van de opzetborstel vibreren met een snelheid van 35.000 bewegingen per minuut. Hierdoor krijgen etensresten en tandplak geen enkele kans. Reguliere, elektrische tandenborstels die met een andere techniek werken, bereiken lang niet het zelfde resultaat als een sonisch poetsen. Hoe dit kan? Dit komt omdat andere tandenborstels vuil weg vegen en de sonische borstel zorgt ervoor dat al het vuil van je tanden wordt getrild. Dat dit voor een betere reiniging zorgt, is klinisch bewezen en wordt door tandartsen bevestigd. Voor een goed poetsresultaat hoef je met een sonische tandenborstel niet hard te poetsen. Maak kleine, cirkelvormige bewegingen als je poetst en zet zo min mogelijk kracht. Gewoon de borstel tegen je tanden houden is voldoende!

Reinigen op een manier die bij je past

Onze elektrische tandenborstel heeft maar liefst vijf verschillende standen en je kunt kiezen uit drie verschillende opzetborstels. Wat je poetsvoorkeur ook is, met de elektrische tandenborstel kun je altijd optimale reiniging bereiken. 

De opzetstukjes zijn allemaal gemaakt van bamboe. De haren van de verschillende opzetstukjes hebben een verschillende dikte en stevigheid, afhankelijk van wat je prettig vindt kun je een stevigere borstel gebruiken of voor soepelere haren kiezen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van gevoelig tandvlees zal je voorkeur uitgaan naar een zachtere borstel. Welke borstel ook je voorkeur heeft, vernieuw in ieder geval elke drie maanden de opzetborstel. Zo ben je er zeker van dat je gebit altijd optimaal gereinigd wordt!

Heerlijk poetsen met een bamboe tandenborstel

Door gebruik te maken van de vijf verschillende poetsstanden creëer je eenvoudig de elektrische bamboe tandenborstel die bij je past. Met één druk op de knop wissel je eenvoudig van poetsstand. Als je de knop niet gebruikt, stopt de elektrische borstel vanzelf als je twee minuten gepoetst hebt, dit is de tijd die tandartsen aanbevelen om te poetsen.

Als je kiest voor de elektrische tandenborstel van bamboo stories kun je kiezen uit de volgende vijf poetsstanden: 

  • Clean: voor de ultieme poetsbeleving
  • Sensitive: de perfecte stand voor gevoelige tanden
  • Gum Care: voor gevoelig tandvlees
  • White: voor een gezonde glimlach en optimale tandplakverwijdering 
  • Polish: wanneer je jouw gebit wil polijsten

Goed voor jou én de wereld

Naast het feit dat de bamboe tandenborstel zorgt voor de ultieme gebitsreiniging, is de borstel ook nog goed voor het milieu. Niet alleen de borstel en opzetstukjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen, ook het poetsmechanisme heeft een natuurvriendelijke basis. 

Is je opzetborstel aan vervanging toe? Verwijder dan de haartjes voor optimale recycling en gooi het opzetstukje na gebruik bij het GFT afval. Is je borstel stuk? Gooi de tandenborstel dan niet weg bij het huishoudelijk afval, maar lever de tandenborstel in bij een recyclepunt. Ondanks het gebruik van natuurlijke materialen, zorgt de oplaadbare batterij in de tandenborstel dat het beter is om de borstel zelf niet in de GFT bak te gooien.

Let op: Het oplaadstation van de tandenborstel is niet waterdicht. Spoel het oplaadstation daarom niet af met water om storingen te voorkomen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00