Gratis verzending boven €50 (NL) of €75 (BE)

Deodorant van The Lekker Company, wat maakt deze deo’s zo speciaal?

Ga je voor duurzaam, transparante informatie en betaalbare verzorgingsproducten? Dan zijn de deo’s van The Lekker Company vast iets voor jou.

Over The Lekker Company

Het bedrijf, dat voorheen LEKKERineendoosje heette, werd opgericht in 2014 en had eigenlijk maar één doel: het produceren van duurzame, milieuvriendelijke cosmeticaproducten waarbij de consument precies weet wat erin zit. In de meeste cosmetica zitten tegenwoordig namelijk allerlei ingrediënten die niet alleen chemisch zijn, maar op de lange termijn ook nog eens slecht zijn voor jou als gebruiker én voor het milieu. 

Zo zitten er bijvoorbeeld siliconen en zelfs alcohol in veel verzorgingsproducten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid en/of haar gigantisch uit kan drogen, iets wat je natuurlijk juist niet wil. Ook kunnen deze deze ingrediënten in het water en milieu terechtkomen. Op de meeste producten staat niet eens transparant vermeldt welke ingrediënten er allemaal gebruikt zijn, of zijn nietszeggend voor een consument. Dit moest volgens The Lekker Company veranderen. Iedereen moet kunnen weten wat iemand op zijn of haar lichaam smeert, toch? Met de deo van The Lekker Company weet jij precies wat je in huis haalt én onder je oksels smeert.

Deo van The Lekker Company

Wat maakt de deo van The Lekker Company nou zo anders dan andere deo’s? Afgezien van de visie en mentaliteit van het bedrijf, is er namelijk nog iets speciaals met deze deo’s aan de hand. Ze zijn smeerbaar! Waar de meeste deo’s in spuitbussen worden geleverd, is deze dat dus niet. Spuitbussen zijn erg slecht voor het milieu door het drijfgas wat in de spuitbus zit. Dit gas is niet alleen gevaarlijk vanwege het brandgevaar (check die brandlabels maar eens op je deo spuitbus), maar ook nog eens slecht voor het milieu en jouw gezondheid. Met de deo van The Lekker Company heb je daar geen last meer van.

En geen spuitbus betekent ook: geen restafval! Het doosje van de deo’s van The Lekker Company zijn namelijk 100% gemaakt van karton en daarmee ook geheel recyclebaar. Heel wat beter dus voor het milieu!  

Deze deo is ook zeer geschikt voor alle veganisten en vegetariërs onder ons, er zijn namelijk geen dierlijke producten gebruikt! En, als kers op de taart; er zijn ook geen dieren gebruikt om het product te testen. Dit product is dus écht door iedereen te gebruiken, of je nu jong, kritisch, veganistisch of een echte dierenvriend bent. 

Duurzaam en lekker gaan wél samen

Moet je bij duurzaam altijd denken aan geitenwollen sokken en baden in je eigen lichaamsgeur? Dat hoeft zeker niet met de deo van The Lekker Company. Ze hebben namelijk talloze verschillende geurtjes, zodat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit! Of je nu voor een zoete, bloemige of neutrale geur wil gaan, er zijn veel keuzes. Bij iedere geur staat nauwkeurig beschreven welke ingrediënten er zijn gebruikt om jouw nieuwe favoriete deo te gebruiken. 

En, ook leuk om te weten: waar je na een aantal weken al je deodorant spuitfles bij het afval moet zetten, kun je deze deo tot wel 120 keer gebruiken! Het enige wat je nodig hebt, is een erwtje van het product onder je oksels, en jij gaat heerlijk geurend de dag door.  

The Lekker Company is er niet alleen om lekker te ruiken

 Je leest het goed, ze produceren nog meer dan alleen deo’s! Ook zonnebrand is een geliefd product van dit bedrijf. Dezelfde transparantie, dezelfde kwaliteit en milieuvriendelijkheid. We weten allemaal waarom zonnebrand eigenlijk zo belangrijk voor onze huid is. Onze huid is ons lief, en die willen we graag beschermen. Dat kan nu met de zonnebrand van The Lekker Company, waarbij je én milieubewust en diervriendelijk bezig bent, en laat zien dat je om jezelf en de wereld geeft. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00