Gratis verzending boven €50 (NL) of €100 (BE)

5 redenen waarom je vandaag nog een bamboe haarborstel nodig hebt

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke haarborstel die echt goed ontwart en zorgt voor gezond haar? Dan is een bamboe borstel vast iets voor jou. Veel andere haarborstels zijn namelijk gemaakt van plastic of bevatten zwijnenhaar. Bamboe haarborstels zien er fantastisch uit én hebben ook nog eens deze vijf voordelen:

1. Bamboe haarborstels zijn anti-statisch

Heb je veel last van pluizend en statisch haar? Dat is met een bamboe haarborstel verleden tijd! Bamboe heeft namelijk antistatische eigenschappen. Als je jouw bamboe borstel door je haar haalt, zal je haar dus niet statisch geladen worden. 

2. Bamboe haarborstels zijn duurzaam

Bamboe is een hartstikke duurzaam materiaal. Er worden geen bossen voor gekapt, er is weinig water nodig én er worden geen pesticiden of andere chemicaliën over de gewassen gebruikt! Het is dus een milieuvriendelijk product dat volledig biologisch afbreekbaar is. En alsof dat niet al fantastisch genoeg is; er zit ook geen plastic in deze bamboe borstel! Bye bye plastic soup!

3. Bamboe haarborstels zijn geschikt voor ieder haartype

Of je nu kort en dun, lang en dik, krullend of steil haar hebt, het maakt allemaal niet uit. Bamboe borstels zijn namelijk geschikt voor ieder haartype, dus ook die van jou! Heb je liever een grote, of een mini borstel om jouw waardevolle lokken te ontwarren?

4. Bamboe haarborstels geven je hoofd een massage

Wait, what? Een hoofdmassage? Zeker! De uiteinden van de haarpinnen die in de borstel zitten zijn afgewerkt in mooie, gladde, ronde punten. Iedere keer als je met de borstel over je hoofd heen gaat, geef je jezelf dus een welverdiende hoofdmassage. Niet alleen goed voor je zen, maar ook voor je hoofd en haar! Zo stimuleert het de doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor je haar beter gevoed wordt. En meer voeding betekent sterker en glanzender haar!

5. Bamboe haarborstels weten hoe ze moeten ontwarren

Deze haarborstels zijn ideaal om vervelende knopen in het haar mee te tackelen. Begin altijd bij de punten en werk omhoog naar je kruin toe om alle knopen uit je haar te krijgen. Zo houd je je haar klit-vrij, glanzend en gezond. Door je haar te borstelen, verdeel je namelijk de natuurlijke oliën die je haar beschermen over je gehele haar, van kruin tot punt. Zo blijft jouw coupe in topconditie!

We hebben drie verschillende bamboe haarborstels ontwikkeld in de maten groot, medium en mini. Alle borstels zijn geschikt voor ieder haartype. De grote en medium borstels gebruik je voor halflang tot lang haar en de mini borstel is perfect voor kort haar en handig om mee te nemen op reis!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00