Gratis verzending boven €50 (NL) of €100 (BE)

Algemene voorwaarden

Algemene informatie

De volgende algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op het aanbod van www.bamboo-stories.nl. Door het gebruiken van www.bamboo-stories.nl erken je dat je deze voorwaarden hebt gelezen en begrepen, en zonder voorbehoud instemt om aan deze voorwaarden gebonden te zijn. Deze voorwaarden gelden in de afwezigheid van andere geschreven overeenkomsten tussen de koper en bamboo stories.

Je toestemming om te voldoen aan en gebonden te zijn aan deze voorwaarden wordt geacht in werking te treden onmiddellijk nadat je www.bamboo-stories.nl voor het eerst hebt gebruikt. Als je niet akkoord gaat met het handelen naar gelang deze Gebruiksvoorwaarden, stop dan onmiddellijk met het gebruiken van de website. Deze overeenkomst is op jou van toepassing – de gebruiker van deze website – en bamboo stories.

Dit zijn onze gegevens:
bamboo stories
[email protected]
KvK nummer: 72553537
BTW nummer: NL002204995B57

Levering en risico

1) Levering van goederen van www.bamboo-stories.nl wordt geacht te hebben plaatsgevonden nadat de klant de goederen heeft ontvangen. Bamboo stories zal je per mail op de hoogte stellen wanneer je kunt verwachten dat jouw artikelen worden verzonden. Deze kennisgeving bevat een geschatte leverdatum. De vermelde leverdatum is indicatief en er kan daarom van worden afgeweken. Let op: andere leveringstijden kunnen van toepassing zijn op uitverkochte producten.

2) De risico’s verbonden aan goederen besteld op www.bamboo-stories.nl gaan naar de koper wanneer het annuleringsrecht is verstreken, 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Als het product beschadigd is of op een of andere manier is verslechterd nadat de koper het heeft ontvangen, behoudt de koper zijn herroepingsrecht als de schade of verslechtering niet te weten is aan nalatigheid of gebrek aan zorgvuldigheid van zijn kant. Vergeet niet om de originele verpakking te bewaren, omdat het artikel in de originele verpakking moet worden geretourneerd in geval van een klacht of beschadiging van het artikel.

3) Als een product aan ons wordt geretourneerd vanwege een fout in het adres dat je hebt opgegeven, nemen we contact met je op en sturen we het pakket opnieuw naar het herziene adres, mits je het opnieuw verzonden wilt krijgen. Dit betekent dat je zelf moet betalen voor verzending, aangezien je zelf verantwoordelijk bent voor de fout.

4) Als een product om welke reden dan ook aan ons geretourneerd wordt, waarbij het ontvangstbewijs niet is afgeleverd (de klant is niet aanwezig, de klant is onbereikbaar, het adres is niet correct ingevuld, het pakket is niet afgehaald bij het pakketpunt, of het artikel is afgekeurd) en ons bezorgbedrijf geprobeerd heeft het artikel af te leveren, dan wordt het totale bedrag dat kan voortvloeien uit de herlevering en andere kosten die kunnen optreden als gevolg van het item dat naar ons wordt teruggestuurd bij jou in rekening worden gebracht.

5) We bieden gratis bezorging bij besteding van minimaal € 50,- in Nederland en € 75,- in België. Bij bestellingen onder deze bedragen zijn de bezorgkosten € 4,10 of € 6,50 (Nederland) en € 8,95 (België). 

Herroepingsrecht en retourvoorwaarden

bamboo stories geeft je 14 dagen bedenktijd vanaf de dag dat je het artikel ontvangt. Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking met een briefje met je ordernummer erop geretourneerd worden. Stuur ons een mail met je retouraanmelding zodat wij weten dat jouw pakketje er aan komt. Vermeld hierin je naam en factuurnummer. Als je ons wilt laten weten waarom je het product retour wilt sturen horen we dat natuurlijk graag.

Het retouradres:
bamboo stories
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Voorwaarden voor retourneren:
⋆ De items zijn niet gebruikt en/of gewassen
⋆ Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen
⋆ Indien redelijkerwijs mogelijk het artikel in de originele verpakking retour sturen
⋆ Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper
⋆ Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen
⋆ Product- en/of leverfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.

Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht om de zending terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Klachten

Eventuele gebreken of defecten met betrekking tot producten/goederen geleverd door bamboo stories moeten naar voren worden gebracht binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Het is jouw verantwoordelijkheid om aan te geven hoe de fout of het defect zich uit. We denken graag met je mee om te zorgen voor een passende oplossing.

Betaling

Op www.bamboo-stories.nl kun je betalen via iDeal, PayPal, met een creditcard of Apple Pay.

Nauwkeurige informatie

Mocht het onverhoopt voorkomen dat een product dat je hebt besteld niet meer voorradig is, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten om tot een oplossing te komen. 

Alle informatie met betrekking tot prijzen op de website is correct zodra deze op de site staat aangekondigd. 

bamboo stories voorbehoudt zich aan het recht om prijzen te wijzigen en aanbiedingen zo nodig van tijd tot tijd aan te passen of te verwijderen. bamboo stories voorbehoudt zich aan het recht voor om naar eigen inzicht alle prijzen aan te passen en te wijzigen. 

De prijzen van de artikelen staan vermeld in euro’s. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Dit disclaimer stipuleert dat geen enkel onderdeel van deze website bedoeld is als advies en dat je niet zou moeten vertrouwen op de inhoud van deze website in verband met enige vorm van besluit of actie.

Voor zover toegestaan door de wet, aanvaardt bamboo stories geen aansprakelijkheid voor iemand die een direct of indirect verlies of schade heeft, die als te voorzien of te voorzien wordt beschouwd. Dit omvat elke indirecte, significante, specifieke, voorbeeldfout die voortvloeit uit het gebruik van de website, evenals alle informatie hierin. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat zij de inhoud van de website op eigen risico gebruiken.

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 3 oktober 2022.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00